facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

30e IDECO Energie Tennistoernooi

april 24, 2024

In de periode van 8 tot 16 juni organiseert TV Ysselsteyn voor de dertigste keer het bekende IDECO Energie tennistoernooi.

Dit toernooi trekt jaarlijks veel deelnemers uit Deurne en Venray. Met elk jaar een uniek thema, zorgen de finalewedstrijden met echte scheidsrechters voor een sfeer die doet denken aan grote internationale toernooien zoals 'Wimbledon' en 'Roland Garros'.

Dit jaar omarmen ze het thema "All around the world", waarin ze elementen van voorgaande jaren samenbrengen. Vooral in een tijd waarin verdeeldheid en spanning overheersen, willen ze benadrukken dat diversiteit en samenwerking ons de grootste vreugde brengen. Dit principe staat ook centraal tijdens het IDECO Energie Tennistoernooi.

Het toernooi wordt afgesloten op 16 juni met een grote loterij, waarbij de hoofdprijs bestaat uit een hotelovernachting voor twee personen of een bezoek aan een voetbalwedstrijd van een Nederlandse of Duitse topclub.

Inschrijvingen voor de onderdelen HD, DD en GD in sterkte 5, 6, 7 en 8 zijn mogelijk tot en met 26 mei via www.toernooi.nl.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: TV Ysselsteyn
  • Bron artikel: TV Ysselsteyn
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Sport