facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
september 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Adverteren

Omroep Venray zendt sinds 26 januari 2013 ook uit op televisie. Hierdoor heb je  twee unieke kanalen waarin je jouw product of dienst kunt adverteren.

Omroep Venray ook voor jou!

Omroep Venray is een bijzonder effectief en krachtig medium om op te adverteren: hoog bereik, relatief goedkoop en snel inzetbaar. Daarbij staat Omroep Venray in deze regio in de top 3 van de best beluisterde radiostations. Het is dus vooral een kwestie van slim kijken naar de mogelijkheden. En als het om reclame gaat, zijn die mogelijkheden bijna grenzeloos.

Radio reclame vanaf € 150,00 per week

Radio vermaakt, ontroert, verbeeldt, prikkelt, zingt, fluistert en kronkelt zich een weg door je bewustzijn. En bij het horen van een radiocommercial wordt de luisteraar meegenomen in een gewaarwording van een gewone alledaagse situatie naar een droom. Dat is wat radioreclame kan doen.

TV reclame vanaf € 150,00 per week

TV reclame kan op allerlei manieren, neem hiervoor contact op met onze reclameadviseur.

Tekst-TV reclame vanaf € 125,00 per week

Tekst TV is een aangename variatie tussen radio en televisie met geschreven nieuws over, sport, informatie van en over verenigingen en uitgaanstips. Doordat teksten steeds snel aangepast kunnen worden, is Tekst TV het medium om uw doelgroep op de hoogte te brengen van actuele zaken. Adverteren op Tekst TV behoort uiteraard tot de mogelijkheden. De afmetingen voor een pagina Tekst-TV zijn b 1280 x h 720 waarbij de “veilige zone” 1210 x 650 is.

NIEUW NIEUW NIEUW - Adverteren op de website

Door middel van een banner op onze website kunt u de aandacht vestigen op uw bedrijf en op uw boodschap. De bezoekers van onze website kunnen via een link doorklikken naar uw eigen website.

Bij de reclame adviseren wij u graag voor een campagne die als doel heeft adverteerders te inspireren om actief en creatief gebruik te maken van de vele mogelijkheden. Omroep Venray wilt deze mogelijkheden graag afstemmen op de wensen van de adverteerder.

Neem gerust vrijblijvend contact op met onze reclameadviseur Lei Spreeuwenberg op 06 2011 9283.
Je kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Of bel: 06-2011 9283

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!