facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Popronde Venray – 5 november 2023

Op zondag 5 november is Omroep Venray voor het 7e jaar de lokale mediapartner van Popronde Venray en staat tussen 14:00 uur en 18:00 uur helemaal in het teken van Popronde Venray:

  • Ieder uur zal er een Popronde Venray-act langskomen in de studio voor een interview en een exclusieve Popronde Radiosessie
  • Muziek uit de lange lijst van artiesten die ooit optraden bij de landelijke Poprondes van de afgelopen 27 jaar

Het is voor een beperkt publiek mogelijk om daar live bij te zijn, maar let op: VOL = VOL. (Langeweg 92b, trap omhoog)

De hele Popronde-uitzending is live op radio en tv te volgen. Ook on-line is de hele uitzending te volgen.
Klik hiervoor op kijk live of   luister live

Time-table Omroep Venray Sessies:

14:00 uur: Cloud Cukkoo (band)

De vrouw achter deze naam is Jori van Gemert uit Cuijck. Zij maakt dansbare depressie - een combinatie van donkere indie en dansbaarheid. Trek je glitterjurk aan en kom huilen op de dansvloer. Voor liefhebbers van MGMT, Phoebe Bridgers & The National. Haar debuut-EP, “Half-Forgotten Dream”, is 6 oktober verschenen.

15:00 uur: Martin Jasper (solo)

De 24-jarige Martin Jasper is een singer/songwriter in hart en nieren. Martijn Roggeveen, zoals de artiest in het echt heet, begon zijn eigen geluid te creëren in de Indiescene in Amsterdam. Hij nam een voorbeeld aan Demot Kennedy en Ben Howard. 

16:00 uur: JesperJesper (band)

JesperJesper is de nieuwe band rondom Jesper Albers, die je kunt kennen als drummer/zanger van rockband Paceshifters of als drummer van de Australische band Wolfmother. Dit keer speelt hij zijn eigen werk als zanger/gitarist ondersteund door zijn band. De debuut EP komt uit in het najaar van 2023 op Goomah Music. Voor liefhebbers van indie en alt-country.

17:00: Inge Lamboo (solo)

Powervolle, rockende songs gezongen door een multi-instrumentalist die je aan de hand meeneemt in haar verhaal zodat je je gehoord voelt en los kan gaan. Van het openen voor Floor Jansen en Orange Skyline tot Veronica Oorkonde en een grote following op TikTok; Inge Lamboo entertaint en maakt in zowel band-formatie als solo impact op welk gebied dan ook. Kijk voor de complete programmering van Popronde Venray op: www.popronde.nl/steden/venray


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..