facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

VV Holthees-Smakt verliest nipt van Toxandria.

mei 13, 2024

VV Holthees-Smakt kan thuis niet winnen van  Toxandria.

Al in de eerste minuut wordt Toxandria gevaarlijk, na slecht verdedigen komt de bal bij de linksbuiten van Toxandria terecht maar hij schiet de bal voor het doel langs. In de vierde minuut komt Toxandria wel op voorsprong de bal wordt meegegeven aan Luuk van Kerkhof die vervolgens naar zijn goede been kapt en de bal, onhoudbaar in het doel schiet 0-1. Enkele minuten later is er weer een grote kans voor Toxandria maar tot twee keer toe is Marco Rijnen scherp en weet hij de inzet te pareren. Na ruim twintig minuten voetballen is er een uitbraak  van VV Holthees-Smakt, Stef Jansen kreeg de bal en ging de zestienmeter binnen. Zijn schot ging via de keeper in het zijnet, de hoekschop leverde niets op. In de vijfentwintigste minuut was het wel raak voor VV Holthees-Smakt, nadat Wilco Stiphout vanaf 20 meter op de  paal schoot was Stef attent en wist de bal hard in het doel te schieten 1-1. Enkel minuten later pikt Wilco de bal op en schiet van ca. twintig meter net langs. Na een half uur voetballen schiet Stef nog een keer van afstand maar te zacht. Na de rust is het VV Holthees-Smakt dat direct  laat zien dat het meer wil. In de achtenveertigste minuut krijgt Stef de bal van Boy Jansen aangespeeld en na een geode aanname kan hij direct de bal in het doel schieten 2-1. Tien minuten later wordt een hoekschop van Toxandria op de lat gekopt. In de vijfenzestigste minuut wordt Luuk van de Kerkhof diep gestuurd en schiet beheerst raak 2-2. In de zesenzeventigste minuut gaat het bij VV Holthees-Smakt achterin mis en Twan Dekkers maakt daar misbruik van en schiet raak 2-3. Twee minuten voor tijd is er een duel tussen de keeper van Toxandria en Stef. De  bal beland voor de voet van Stef en die schiet de bal hard het doel in 3-3. Vervolgens moest de keeper van het veld af (i.v.m. duizeligheid). In de laatste minuut van de wedstrijd wordt de bal door Toxandria naar voren geschopt en Twan Dekkers weet daar optimaal gebruik van te  maken en schiet de bal bij de verre paal binnen 3-4.