facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 28, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Damesvoetbalteam SV Oostrum / SVOC 01 zoekt nieuwe leden

april 20, 2024

Het damesteam van SV Oostrum en SVOC’01 speelt alweer bijna 2 seizoenen samen. Deze unieke samenwerking heeft niet alleen geleid tot sportieve successen, maar ook tot een hechte band tussen de speelsters.

Het is echter niet altijd rozengeur en maneschijn. Op zondagochtend staan de dames soms voor een uitdaging: Voldoende speelsters op het veld krijgen is soms problematisch. Maar ondanks deze obstakels halen ze veel plezier en voldoening uit de wedstrijden en trainingen.

Een oproep aan alle voetballiefhebbers! Ben jij iemand die graag in een dorpse sfeer voetbalt? Bij de beide verenigingen telt elk lid, ongeacht leeftijd, niveau of achtergrond. Twijfel niet langer en kom vrijblijvend meekijken of meedoen tijdens een training. En als je een wedstrijd bijwoont, sluit dan gezellig aan voor een drankje na afloop. Wedden dat je met een glimlach naar huis gaat!

Maar er is meer. Ook als je niet kunt deelnemen aan wedstrijden, kun je onderdeel worden van het team. Ze zoeken nog een vlagger (vlagster), een trainer, en een leider(leidster). Zo ervaar je toch de gezelligheid van het team.

Heb je interesse? Neem dan contact met op met Richelle  via telefoonnummer: 0623987612. Jouw reactie kan ervoor zorgen dat de leden nog vele jaren met passie en plezier in dit mooie team blijven voetballen.

De vrouwen van SV Oostrum/SVOC’01

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SV Oostrum/SVOC 01
  • Bron artikel: SV Oostrum/SVOC 01
Gepubliceerd in Sport