facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

VV Holthees-Smakt speelt gelijk tegen Elsendorp

april 15, 2024

VV Holthees-Smakt weet niet te winnen van Elsendorp.

Beide partijen legde de eerste helft een tamme pot op de mat. Na tien minuten voetballen was er een vrije trap voor VV Holthees-Smakt, Ser van Es ging achter de bal staan en schoot deze net langs het doel. Tien minuten later was er nog een uitbraak van VV Holthees-Smakt maar Luca Jansen gaf de bal breed in plaat van zelf te schieten. Enkele minuten later was er weer een goede kans, Luca kreeg de niet in het doel. De keeper wist met moeite zijn doel schoon te houden.

Na de rust werd het spel een stuk beter. Al direct was het raak Stef Jansen wist een voorzet van Bram Pingen op waarde te schatten en tikte de bal bij de eerste paal binnen 1-0.  Tien minuten later was Ser bijna bij een doelpunt, onverwacht schiet hij vanaf 20 meter de bal op de lat. In de vijfenzestigste minuut kreeg de vrij staande Timo van der Heijden van Elsendorp de bal aangespeeld en in twee keer weet hij de bal in het doel te krijgen 1-1. Een minuut later wist Ser de bal voor te geven maar Luca kon er met de punt van de voet bij maar geen richting aan geven. In de eerst daarop volgende aanval gebeurde hetzelfde maar dit keer wist Luca wel richting te geven aan de bal maar de keeper wist er nog een voet tegenaan te krijgen.

Twintig minuten voor tijd gaf Ser de bal aan Luca mee die de bal op Stef speelde maar de bal kwam net te ver naar achter zich waardoor de bal over het doel ging. In de drieënzeventigste minuut wordt Stef diep gestuurd en werd hij binnen de zestien door de keeper neergelegd en kreeg Holthees een penalty. Ser ging achter de bal staan en schoot beheerst de bal in het doel 2-1. Tien minuten later kreeg Ser nog een mogelijkheid maar de keeper wist redding te brengen. In de vierentachtigste minuut kwam Elsendorp op gelijke hoogte, de rechtsbuiten gaf de bal laag voor, Stef veranderde de bal van richting waardoor deze in het doel belande 2-2. In de blessuretijd gaf Ser de bal nog mee aan Kay Wijenberg maar zijn inzet ging via een verdediger langs.