facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Smits en SV Merselo verlengen samenwerking

december 22, 2023

Fenne Smits heeft zijn aflopende contract bij SV Merselo met één jaar verlengd.

De trainer uit Venray staat ook volgend seizoen voor de groep bij Merselo en gaat daarmee zijn tweede seizoen in op sportpark De Vloet. Met de nieuwe verbintenis houdt Merselo de 32-jarige trainer in ieder geval tot medio 2025 binnenboord.

In zijn eerste seizoen in Merselo is de ontwikkeling die de selectie momenteel doormaakt nog niet zichtbaar in resultaten op de ranglijst. Onder leiding van Smits beleefde Merselo een wisselende eerste seizoenshelft maar staat alles in het teken van “het zetten van de volgende stap”. Door het proces waar de selectie in zit voelt het voor Smits dus niet als het moment om de club uit Merselo al te verlaten en wil hij graag verder bouwen. Bestuur en selectie zijn daarnaast ook zeer tevreden over de aanpak en opbouw van trainingen en wedstrijden.

Smits: "Ik ben heel benieuwd waar deze groep volgend seizoen kan staan. We zijn volle bak in ontwikkeling en dat gaat zeker in een eerste seizoen niet gepaard met alleen maar mooie resultaten. Tijd, samen leren en een open communicatie is the key. We gaan lekker verder waar we gebleven zijn.”

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SV Merselo
  • Bron artikel: SV Merselo
Gepubliceerd in Sport