facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juli 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Sjoerd van der Coelen nieuwe hoofdtrainer van SV Venray

december 22, 2023

SV Venray heeft bekendgemaakt dat Sjoerd van der Coelen vanaf het seizoen 2024-2025 de nieuwe hoofdtrainer zal zijn.

Momenteel is Van der Coelen actief als hoofdtrainer bij Wittenhorst, waar hij vorig seizoen het kampioenschap behaalde en momenteel op de 8e plaats staat in de 4e divisie. De 43-jarige trainer, met een UEFA-A licentie, zal Ferdi Akankan opvolgen.

Van der Coelen heeft al diverse successen geboekt als hoofdtrainer bij clubs zoals SVEB, RKVV Volharding en Venlosche Boys. Naast zijn rol als hoofdtrainer werkt hij als trainer/coach bij OffCourse, waar hij individuen en teams ondersteunt en inspireert in groei en ontwikkeling.

De nieuwe hoofdtrainer is enthousiast over zijn volgende stap en is verheugd om bij SV Venray te werken, een vereniging die volgens hem enorm in ontwikkeling is met groot potentieel. Het bestuur is eveneens blij met de komst van Van der Coelen, beschouwen hem als een toptrainer die zowel technisch als persoonlijk goed bij de vereniging past. Samen geloven ze sterk dat Van der Coelen, als oud-voetballer van SV Venray en inwoner van Venray, waardevol zal bijdragen aan de vereniging.

Het vaandelteam van SV Venray hervat de competitie op zondag 21 januari na de winterstop met een uitwedstrijd tegen UDI’19/CSU, gevolgd door een thuiswedstrijd tegen EVV Echt een week later.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SV Venray
  • Bron artikel: SV Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Sport