facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Feestelijke opening Zadenkast in Venray West

april 22, 2024

Afgelopen zondag was in Venray West de feestelijke onthulling van de Zadenkast. Deze werd verricht door Jemain Klijzen, de nieuwste deelnemer aan Kleurrijk West.

De Zadenkast, een briljant concept bedacht door Willeke Heldens en Veerle Hegge, biedt buurtbewoners de mogelijkheid om gratis zakjes stokrozenzaad mee te nemen. Bovendien kunnen ze hun eigen zaden neerleggen, of het nu stokrozen zijn of andere plantensoorten, allemaal met als doel om de wijk te verfraaien en te transformeren tot een kleurrijk paradijs, in de volksmond beter bekend als "de Keukenhof van de stokrozen", in Venray West.

Je vindt de Zadenkast, met prachtige decoraties van Melanie Hendrix, naast de boekenkast van het Wijkleerbedrijf, bij de ingang van Het Schuttersveld aan de Bergweg 2 in Venray. Dit fantastische project kwam tot stand dankzij de steun van Stichting Ik Begin, de gemeente Venray en Wonen Limburg.

Kleurrijk West is buitengewoon trots op deze nieuwe toevoeging, en het toont opnieuw het doorzettingsvermogen van de deelnemers om hun doelen te bereiken en de wijk nog mooier te maken.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Kleurrijk West
  • Bron artikel: Kleurrijk West
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws