facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 03, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Living Statues tijdens koopzondag 28 april

april 22, 2024

Al voor de achtste keer komen op koopzondag 28 april de Living Statues, oftewel levende standbeelden, naar Venray.

Dit jaar zullen 12 artiesten hun kunsten laten zien, uit Bulgarije, België, Duitsland en Nederland. Speciale aandacht voor de drie jeugdbeelden die al heel professioneel laten zien wat ze kunnen.

Alle creaties hebben nooit eerder in Venray gestaan. Omdat Venray een van de eerste festivals in het jaar is, staan er zelfs acts die nog nooit eerder ergens aan het publiek zijn getoond!

Kom kijken en geniet van deze aparte kunstvorm.

En de bezoekers van het winkelcentrum kunnen nog wat winnen ook. Bij alle beelden liggen flyers tijdens deze koopzondag met daarop alle beelden aangegeven. Als u alle beelden heeft gezien, dan kiest u het mooiste of grappigste of indrukwekkendste beeld uit, noteert dit op de flyer en deponeer dit in stembus bij de Wereldwinkel aan de Bleek.

De publieksprijs is voor de act waar het meest op gestemd is. En onder diegenen die dit beeld op zijn flyer had ingevuld trekken we twee prijswinnaars die elk een Venraybon van vijftig euro krijgen die overal in Venray te besteden is. Extra reden dus om aanstaande zondag het altijd gezellige winkelcentrum te bezoeken.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Centraal
  • Bron artikel: Venray centraal
Gepubliceerd in Nieuws