facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 04, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Avondvierdaagse Venray 6 tot en met 9 juni 2024

april 22, 2024

Op donderdag 6 juni start de 64e Avondvierdaagse in Venray. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, alleen of in een kleine dan wel grote groep. De start en de finish van de wandelingen zijn op het Schouwburgplein.

Van donderdag 6 juni tot en met zondag 9 juni kan er 3, 5, 10 of 15 kilometer worden gewandeld. Op zondag is er ook een wandeling van 20 kilometer mogelijk. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- voor vier dagen. Wilt u één dag wandelen dan betaalt u € 2,-.

Op www.a4d.nl is een inschrijfformulier beschikbaar. Inschrijven is mogelijk per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of op dinsdag 4 juni van 18.30 tot 19.30 uur in de Schouwburg.

Ook kunt u hiervoor dagelijks voor aanvang van de wandeling bij het inschrijfbureau in de foyer van de Schouwburg terecht.

 

Scholen en verenigingen die deel willen nemen aan de Avondvierdaagse ontvangen binnenkort een brochure met informatie per mail. Ook zijn er affiches verkrijgbaar. Geen informatie ontvangen? Kijk dan op www.a4d.nl of stuur een berichtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De Avondvierdaagse Venray is nog altijd op zoek naar sponsors. Wilt u sponsor worden van dit evenement, neem dan contact op met de Avondvierdaagse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 06-14625965.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Avondvierdaagse Venray
  • Bron artikel: Avondvierdaagse Venray
Gepubliceerd in Nieuws