facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Jong Nederland Venray stopt met activiteiten

maart 13, 2024

Jong Nederland Venray, een jeugdvereniging die al 60 jaar lang de gemeenschap heeft gediend, kondigt met spijt aan dat het zijn activiteiten zal stopzetten aan het einde van het huidige seizoen.

Sinds zijn oprichting in november 1964 hebben vrijwilligers binnen en buiten de vereniging zich onvermoeibaar ingezet voor het organiseren van diverse activiteiten, met een sterke nadruk op het bevorderen van buitenleven, creativiteit en zelfontwikkeling onder de jeugd van Venray. Gedurende de jaren zijn talloze Venraynaren lid geworden van Jong Nederland Venray of hebben zij zich als vrijwilliger ingezet voor de vereniging.

Helaas heeft Jong Nederland Venray de afgelopen jaren een aanzienlijke afname gezien in het aantal vrijwilligers dat zich aanmeldt, wat heeft geleid tot een moeilijke beslissing om de activiteiten van de vereniging stop te zetten. Na zorgvuldig overleg met de leiding, vrijwilligers en het Provinciaal Bureau van Jong Nederland Limburg is deze beslissing genomen.

Het bestuur wil graag alle mensen bedanken die sinds de oprichting van Jong Nederland Venray onvermoeibaar hun tijd, energie en enthousiasme hebben ingezet. "We kijken met trots terug op een onvergetelijke tijd, waarin we veel hebben bereikt en veel mooie herinneringen hebben verzameld."

Hoewel de vereniging haar activiteiten zal beëindigen, blijft Jong Nederland Venray een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Venray.

Jong Nederland

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Jong Nederland Venray
  • Bron artikel: Jong Nederland Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws