facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

FNV lanceert meldpunt voor gebruikers scootmobielen

maart 13, 2024

Na een succesvolle actie eind 2022 tegen voorgestelde beperkingen op de snelheid en reikwijdte van gemeentelijke scootmobielen, kondigt de FNV aan dat er nu een meldpunt beschikbaar is voor gebruikers in de gemeente Venray.

In de afgelopen anderhalf jaar hebben ze de ervaringen van gebruikers van deze scootmobielen geëvalueerd. Hoewel velen tevreden waren over de snelheid en reikwijdte, hebben ze ook een aantal andere opmerkingen en klachten ontvangen. Bovendien merkten ze dat sommige gebruikers aarzelden om stappen te ondernemen richting de gemeente en/of Medipoint.

Om deze kwesties aan te pakken en gebruikers een centrale plek te bieden voor hun vragen en zorgen, heeft de FNV in samenwerking met vertegenwoordigers van de gemeente Venray en Medipoint besloten een meldpunt op te zetten. Dit meldpunt staat open voor zowel leden als niet-leden van het FNV.

Gebruikers kunnen met hun vragen en/of klachten contact opnemen met het meldpunt:

Per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Telefonisch: (06)13653602 (woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur).

Op dit moment is het meldpunt alleen beschikbaar voor gebruikers van scootmobielen uit de gemeente Venray. Er zijn op dit moment nog geen afspraken gemaakt voor gebruikers uit andere gemeenten binnen het werkgebied van Lokaal FNV Limburg Noord.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: FNV
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws