facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Match zoekt vrijwilligers voor Volleybalvereniging Active Rooy

februari 27, 2024

Voor de volleybalvereniging wordt gezocht naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan de groei en het succes van de club. Ben jij geïnteresseerd in een actieve rol binnen het team? Bekijk dan de onderstaande mogelijkheden:

1. **Contactpersoon voor Wedstrijdzaken of Kledingzaken:**

Iemand die het leuk vindt om diverse organisatorische taken op zich te nemen, zoals wedstrijdsecretaris of scheidsrechtercoördinator. De wedstrijdsecretaris werkt voornamelijk met een computerprogramma en onderhoudt contact met de bond en de teams. De scheidsrechtercoördinator stelt het teamtakenrooster op (tellen/fluiten) en ondersteunt beginnende scheidsrechters bij het opstarten. De kledingbeheerder zorgt ervoor dat elk team de juiste wedstrijdkleding heeft, met piekmomenten aan het begin en einde van het seizoen voor controle en distributie. Bij sponsoring ben je verantwoordelijk voor het laten bedrukken van de kleding.

2. **Voorzitter:**

De volleybalvereniging zoekt een nieuwe voorzitter die de enthousiaste groep bestuursleden kan leiden. Als voorzitter ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de bestuurstaken en het leiden van vergaderingen. Je bent het gezicht van de vereniging, zowel intern als extern. Samen met het bestuur bepaal je het beleid en de toekomstvisie van de vereniging. De geschatte tijdsbesteding is ongeveer één uur per week. Ben je geïnteresseerd? We maken graag kennis met jou!

*Ben je enthousiast om als vrijwilliger mee te doen?*

Heb je interesse? Reageer dan en/of deel deze vacature via www.ditisietsvoorjou.nl

Doe mee en maak het verschil bij Volleybalvereniging Active Rooy!

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Match voor Vrijwilligers
Gepubliceerd in Nieuws