facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

BiblioNu: Cursus creatief schrijven

februari 27, 2024

Op zaterdag 9 maart start Ellen Kersten, een ervaren schrijfdocent, met de cursus: creatief schrijven. In vier lessen geeft ze uitleg over verrassende schrijfoefeningen die de verbeelding aanzetten om verschillende teksten te schrijven.

Door de cursus leert men manieren om nieuwe inspiratie te gebruiken voor een tekst, gedicht of verhaal. Ook komen belangrijke verhaalelementen als personage, monoloog en dialoog aan bod. Tijdens de cursus worden huiswerkoefeningen gegeven. Deze worden besproken vanaf de tweede les. De cursus is inclusief koffie, thee en materialen.

De cursus is geschikt voor iedereen die graag creatief schrijft, beginner en gevorderde. Bovendien biedt deze cursus je een leuke manier om andere schrijfliefhebbers te ontmoeten, waarvan je altijd wel weer iets kunt leren. Schrijfervaring is niet vereist; plezier in bezig zijn met taal is voldoende.

De cursus: creatief schrijven start op zaterdag 9 maart van 10.00 – 12.30 uur in de Bibliotheek Venray. Vervolgdata zijn 23 maart, 6 april en 20 april.

Meld je aan via biblionu.nl/agenda of via de betaalpaal in de Bibliotheek. Maximaal 10 deelnemers.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: BiblioNu
  • Bron artikel: BiblioNu
Gepubliceerd in Nieuws