facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Heropening weideterras in Geijsteren: ‘De Wei bij De Kei’

april 05, 2023
De Wei De Wei

Op eerste Paasdag, zondag 9 april, opent het unieke terras ‘De Wei bij De Kei’ in Geijsteren haar poorten opnieuw. Terugkijkend naar een prachtig zomerseizoen in 2022, is de opbouw wederom begonnen. Ruik je het gras al?

Om het ontbreken van een plek om samen te komen na de brand in ’t Trefpunt, verderop in het dorp op te vangen, is vorig zomerseizoen een terras opgebouwd in de wei achter De Kei. De hele zomer heerste er een ongedwongen sfeer en dorpsgenoten, voorbijgangers en toeristen, vonden hun weg naar het weideterras. Nu de bouw van het nieuwe Trefpunt, aan de overkant van de straat, voorspoedig verloopt, wordt de wei opnieuw klaargemaakt om tot terras te mogen dienen. De puntjes worden op het moment op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet, nu het zonnetje nog!

Van een goede kop koffie met een heerlijk stukje ‘Zoete Post’ of een koud speciaalbier met een knabbel, tot een verfrissende cocktail met een hap van de ‘Spijslijst’. Zoek een plek in een fijne stoel na een wandeling, of plof neer in een zitzak met je eigen gezelschapsspel. Kom jij paaseitjes zoeken in De Wei bij De Kei? De kleintjes die tijdens het openingsweekend een paasei vinden in de wei, mogen deze inwisselen voor een lekkere snack bij de bar.

De Wei bij De Kei is er klaar voor! Vanaf 9 april om 10:00 staat het team voor jullie klaar, en is het terras geopend tot het weer het toelaat. 2e Paasdag opent het weideterras om 10:00 en vanaf 14:00 speelt er live-muziek van Harrie en de rest! Na het openingsweekend is De Wei bij De Kei wekelijks op zondag geopend. De ingang is via De Kei, Nieuwlandsestraat 1 te Geijsteren, volg de borden: plof jij neer midden in de wei?

Aanvullende informatie

  • Bron foto: De Wei bij de Kei
  • Bron artikel: De Wei bij de Kei
  • Datum: woensdag 05 april 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!