facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

VV.Holthees-Smakt verliest van SV. Oostrum

maart 11, 2024

WEDSTRIJDVERSLAG:

Het eerste gevaar in de wedstrijd komt van VV Holthees-Smakt, Stef Janssen kreeg de bal maar zijn schot werd door de keeper gepakt. Twee minuten later kreeg Luca Janssen de bal maar zijn schot ging in het zijnet.

In de achtste minuut kreeg Giuseppe Miraglia de bal maar zijn schot met links ging net langs het doel. In de twintigste minuut was Oostrum voor het eerst in de aanval en direct was het raak.

Op het middenveld werd door VV Holthees-Smakt de bal verloren en kon via de zijkant opbouwen en de bal werd teruggegeven, op de rand van de zestien stond Bo Verrijth klaar en hij plaatste de bal hoog in het doel 0-1. Enkele minuten later was er nog een klein kansje voor Oostrum maar ditmaal kon Marco redding brengen.

Vlak voor de rust is er nog een klein kansje voor Luca maar zijn schot wordt door de keeper gepakt. Na de rust wordt er door VV Holtheees-Smakt hard gewerkt maar was het net niet zuiver genoeg in de laatste pass. Vijf minuten krijgt Max Jost de bal die hem goed voorgeeft bij de tweede paal waar Stef Janssen kan inkoppen maar de bal gaat over het doel. In de blessuretijd was er nog een kleine kans voor Stef maar zijn schot was te zacht.

VV Holthees-Smakt – SV Oostrum 0-1 (0-1)