facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

Verslag VV Holthees-Smakt tegen De Zwaluw.

september 25, 2023
Op een zonnig sportpark in Holthees werd er vanaf het begin gestreden.

In de negende minuut was er een goede kopbal van De Zwaluw maar Marco Rijnen wist redding te brengen. Een minuut later probeerde Ser van Es het van afstand maar zijn schot werd door de keeper gepakt. Na een kwartier voetballen was De Zwaluw weer gevaarlijk, na een goede voorzet werd de bal bij de tweede paal in het zijnet gekopt. Tien minuten later deed Stef Janssen voor Holthees-Smakt hetzelfde aan de andere kant. Vervolgens zijn er een twee tal kansen voor De Zwaluw, maar twee keer werd de bal langs het doel gekopt. Enkele minuten voor de rust werd Ken Wijenberg diep gestuurd maar zijn schot ging net langs het doel. Twee minuten voor de rust is er een grote kans voor De Zwaluw maar het schot ging net langs. In de laatste minuut kreeg De Zwaluw een hoekschop die door Jeroen Thoonen in het doel kon worden gekopt 0-1. Na de rust gaat het direct weer mis voor Holthees-Smakt, na wat gestuntel in de verdediging wist de De Zwaluw de bal beheerst in het doel te schieten 0-2. Na drieënzestig minuten voetballen werd Kay Wijenberg diep gestuurd, binnen de 16 kwam de bal na een kluts op de hand van een van de verdedigers en Holthees-Smakt kreeg een penalty. Ser van Es ging achter de bal staan en schoot hem beheerst in 1-2. Twintig minuten voor tijd waren er een aantal kansen voor De Zwaluw maar daar werd slordig mee omgegaan. Tien minuten voor tijd begon Holthees-Smakt aan een slot offensief al snel kwamen er een aantal kansen, met name Ken probeerde het van afstand maar hij schoot drie keer net langs het doel. Ook Wilco Stiphout miste het doel op een haar na, hij werd door Kay weg gestuurd maar zijn wippertje ging net langs. Twee minuten voor tijd probeerde Ser het nog een keer in de korte hoek maar de keeper stond op de juiste plek. In de daarop volgende aanval werd er door De Zwaluw nog op de paal geschoten. In een wedstrijd waar De Zwaluw de bovenliggende partij was had Holthees-Smakt tot vlak voor tijd nog zicht op een puntje.