facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Maarten van Elst nieuwe keeperstrainer van SV Ysselsteyn

juni 15, 2023

Voetbalvereniging SV Ysselsteyn  heeft in Maarten van Elst een nieuwe keeperstrainer voor haar junioren en senioren keepers.

Maarten is zelf altijd fanatiek keeper geweest en heeft in dat optiek een indrukwekkend palmares. Vanuit de jeugd van Top’27 stroomde hij in het jeugdplan van VVV Venlo in om vervolgens de stap naar de B en A jeugd van PSV te maken. Op seniorenniveau keepte hij achtereen volgens bij VVV Venlo in het 1e en 2e elftal, was hij met SV Deurne actief in de hoofdklasse en sloot hij deze toch mooie carrière af in Ysselsteyn bij onze vereniging.

Maar ook de stap naar keeperstrainer is Maarten niet vreemd. Bij VVV Venlo had hij het keepersgilde van de jeugd en de vrouwen onder zijn hoede. Daarnaast was hij actief bij de keepersschool Challenge Arena. Dit alles krijgt nu dus een verder vervolg met de uitbreiding van zijn huidige activiteiten als keeperstrainer van SV Ysselsteyn.

Het bestuur van SV Ysselsteyn wenst Maarten veel succes in deze functie.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: SV Ysselsteyn
  • Bron artikel: SV Ysselsteyn
  • Datum: donderdag 15 juni 2023

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!