facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

VV Holthees-Smakt kan niet winnen van De Zwaluw.

april 17, 2023

De wedstrijd werd direct in een hoog tempo begonnen.

In de eerste tien minuten waren er wat kansen voor De Zwaluw maar tot twee keer toe stond Marco Rijnen op de goede plek. In de elfde minuut kwam De Zwaluw op voorsprong, de achterlijn werd gevonden en de bal werd scherp voor het doel gegeven waar Bas Coppus ongelukkig de bal in het eigen doel schoot 0-1. Enkele minuten later kreeg Kay Wijenberg de bal ingespeeld hij bedacht zich geen moment en schoot zuiver op de het doel maar de keeper wist met een knappe redding een doelpunt te voorkomen. In de volgende aanval ging na een goede voorzet vanaf de rechterkant de kopbal van Ruud Janssen net over het doel. In de eenentwintigste minuut wist De Zwaluw de voorsprong te verdubbelen. Na een snelle aanval werd de bal voorgegeven en stond Boyd van Sambeek precies op de goede plaats om de bal in te schieten 0-2. VV Holthees-Smakt ging direct op zoek naar de aansluitingstreffer, Luca Janssen werd diep gestuurd en gaf de bal goed af aan Vince Aelmans maar zijn schot kon nog geblokt worden. In de zesentwintigste minuut was het wel raak voor VV Holthees-Smakt, Jonathan Kessler probeerde het van afstand en doordat de bal nog aangeraakt werd had de keeper geen schijn van kans 1-2. Na zesendertig minuten spelen kreeg De Zwaluw nog een grote kans maar dit schot werd goed door Marco Rijnen gepareerd. Vlak voor de rust is het nog een keer De Zwaluw dat het van grote afstand probeerde maar Marco stond op de juiste plek. Na de rust probeerde VV Holthees-Smakt het wel maar het spel was te slordig om echte kansen te creëren. Pas na een kwartier was er de eerste kans maar wel voor De Zwaluw. Na een goede aanval werd de bal net langs het doel geschoten. Een kwartier voor tijd kwamen er een paar kansen op rij voor VV Holthees-Smakt, in de eerste aanval werd de voorzet te scherp voor gegeven. De aanvallen erop stonden de voorhoede spelers van VV Holthees-Smakt net niet op scherp. Negen minuten voor tijd werd de eindstand op het scorebord, Rinze Verhoeven weet na een snelle uitbraak van De Zwaluw de 1-3 binnen te tikken.