facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray

Gemist kijk live luister live

VV Holthees-Smakt wint met 4-0 van VCA.

februari 13, 2023

Vanaf de aftrap is het VV Holthees-Smakt dat direct druk zet.

Dat leidde in de vierde minuut tot een kans voor Jonathan Kessler die een voorzet van Luca Janssen net niet goed kon schieten en de bal ruim over het doel ging. Na een kwartier voetballen waren er een aantal kansjes voor VV Holthees-Smakt achter elkaar. Een kopbal van Luca ging net langs het doel, een voorzet van Robin Arts belande via een verdediger in het zijnet en Jonathan kopte een vrije trap van Robin recht op de keeper af. Na negenentwintig minuten voetballen was het wel raak voor VV Holthees-Smakt een voorzet van Robin werd bij de tweede paal door Jonathan beheerst tegendraads binnengekopt 1-0. In de drieëndertigste minuut weet VV Holthees-Smakt de voorsprong te verdubbelen, na een vloeiende aanval belande de bal voor de voeten van Vince Aelmans die de bal beheerst in het doel schoot 2-0. Enkele minuten later weet Ken Wijenberg goed door te komen maar zijn schot gaat tegen de paal, de rebound wordt door Boy Janssen net langs het doel geschoten. In de drieënveertigste minuut weet Ken weer goed door te komen ditmaal gaat zijn schot beheerst in het doel 3-0. Na de rust zet VV Holthees-Smakt direct weer druk en wil de tegenstander niet de indruk geven dat er iets te halen is. Veel echte kansen worden er niet gecreëerd, pas na tien minuten weten de broers Wijenberg elkaar te vinden. Uiteindelijk is het Ken die de bal in de handen van de keeper schiet. VV Holthees-Smakt blijft het betere van het spel houden maar echte uitgespeelde kansen zijn er niet. In de vierentachtigste minuut bepaald Ahmet Duran de eindstand op 4-0. Na een goede aanval kwam de bal voor zijn voeten en schoot hij beheerst raak. Twee minuten voor tijd was Ruud Janssen dichtbij, van vlak voor het doel schiet hij de bal op de keeper af.