facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
maart 30, 2023
     
kijk live kijk live luister live

Politie

SSS’18 verliest eerste wedstrijd na de winterstop

februari 08, 2023
De winterstop was vandaag verlopen en de meegereisde supporters waren benieuwd of SSS’18 de ingeslagen weg zouden voortzetten.
 
Het was de tweede wedstrijd tegen Schijndel/De Wit.
De eerste wedstrijd werd destijds verloren met 2-3. Nu waren we in Schijndel en moest er wraak genomen worden. De weersomstandigheden waren verre van ideaal. Er waaide een stormachtige wind en SSS’18 moest de eerste helft met de wind mee spelen. Dat kwam uitstekend uit. Toch was het Schijndel dat al na 10 minuten een dot van een kans kreeg, maar Tijm Niemeijer schoot voor een leeg doel toch nog naast.
In de 27e minuut zette SSS’18 een schitterende aanval op Willem Verstraaten, wachtte even en zag dat Frits Lucassen vertrok. Hij speelde de bal op Frits in de diepte en Frits was weg. Hij keek goed rond en zette de bal schitterend voor op Rik Groot, die uitstekend raak kopte: 0-1.
SSS’18 bleef het beste van het spel houden, maar kwam niet meer tot scoren. Dat beloofde voor de tweede helft niet veel goeds.
De rollen zouden omgekeerd zijn. Schijndel kreeg de wind mee en Overloon zou het daardoor beslist moeilijk meekrijgen.
De tweede helft was nauwelijks 8 minuten oud of de gelijkmaker lag er al in. Het was Stan Gun, die de bal in het doel werkte.
Waar we bang voor waren was al gebeurd. Toch bleef SSS’18 heel actief om het spel wat te vertragen en dat lukte lang goed. Zowel Schijndel als ook SSS’18 wisten nog te scoren, maar alle doelpunten werd geannuleerd omdat er steeds iemand buitenspel stond. Schijndel kreeg nog een aantal corners, die weliswaar gevaarlijk voorgezet werden, maar gescoord werd het niet. SSS’18 hoopte op een gelijkspel maar vlak voor tijd werd een vrije trap goed genomen en ook weer goed verdedigd, maar de terugspringende bal werd beheerst over de keeper in het doel geschoten. De keeper reageerde niet eens. Dacht hij dat de bal over het doel zou gaan? Een gelijkspel zou de verhouding beter weer gegeven hebben. We gaan nu op naar de thuiswedstrijd tegen Boekel Sport. Die wedstrijd werd destijds ook in het begin van de competitie
verloren met 2-0.
Wordt zondag wel weer gewonnen?

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Overloon nieuws
  • Bron artikel: Overloon nieuws
  • Datum: woensdag 08 februari 2023