facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
december 04, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Ook tegen Pr.Irene uit Nistelrode verliest SSS’18

oktober 17, 2022

De nummer 2 in de tweede klasse G Pr. Irene uit Nistelrode slaagde er in om van SSS’18 te winnen. Toch begon SSS’18 beter aan de wedstrijd dan in de voorafgaande drie wedstrijden:

Er kwam niet al na 3 minuten de eerste tegengoal. Neen SSS’18 begon sterk aan de wedstrijd en het spel golfde op en neer. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het duurde tot bijna 5 minuten voor rust dat Jerin van der Rakt de 1-0 kon aantekenen. Maar in de 44e minuut van de wedstrijd wist Guus Reinders de 2-0 keurig uit een corner in te koppen. Dan loop je toch weer achter de feiten aan.

In de rust werd Ser van Es vervangen door Willem Verstraaten, die de aanval mocht leiden en dat heel gedreven deed, maar daardoor ook regelmatig balverlies leed. Bas Joosten en Wout Janssen zaten beiden op de bank, maar waren geblesseerd. De andere reserves werden in de loop van de tweede helft ingezet, maar ook dat leverde niet het gewenste effect op.

Prinses Irene had de 2-0 voorsprong en trachtte de snelheid van handelen bij SSS’18 er uit te halen door gecontroleerd het verloop van de tweede helft te laten verlopen. Daar slaagden zij er goed in en het doek viel helemaal toen een bal zonder dat iemand die bal aangeraakt in het doel verdween. Dat Cas Rutten toch nog de 3-1 in het doel kon schuiven was prettig voor hem, maar SSS’18 was al geslagen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Albert Overloon Nieuws
  • Bron artikel: overloon nieuws