facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Fantastische eerste editie van ‘Herrie op de Hei’

juli 18, 2022

Zondag 17 juli heeft Heide met volle teugen genoten tijdens de 1e editie van ‘Herrie op de Hei.

Het nieuwe muziekfestival is een geweldige happening geworden. Vanaf 14.00 uur tot bijna 18.00 uur hebben in totaal 10 verschillende optredende muzikanten en bands het publiek schitterend vermaakt. Bijzondere optredens in dit geval want alleen muzikanten met een hulpvraag stonden op of voor het podium. Soms begeleid door meer ervaren muzikanten en/of begeleiders.                           De muzikanten kwamen van Atelier Jerusalem uit Venray, Theater Kleinkunst van Gewoon Doen uit Horst aan de Maas, Zorgboerderij Boer Hans, Zorgboerderij De Haam en Dichterbij.

Het publiek genoot met volle teugen de hele middag. Het terrein, overdekt met een prachtige parachute en het geluid ondersteund door professionele geluidsapparatuur, zag er fantastisch uit.    De mooie bloemstukken voor het podium, kleine tafelversieringen en ballonnen maakte dat alles er prachtig uitzag. Natuurlijk speelde het weer op deze dag helemaal mee. Wat wilde de organisatie nog meer.

Deze organisatie bestond uit Activiteitenfonds Heide, De Schol in Heide, Cor Nodigt Uit……., Gemeente Venray, Zorgboerderij De Lorr en Zorgboerderij Boer Hans. En de heerlijke broodjes werden verzorgd door MenzSamen.

En natuurlijk was dit allemaal niet mogelijk geweest zonder de hulpvaardige inzet van een 50-tal vrijwilligers uit Heide.

De organisatie roept uit: "Het was gewoon super!"

Aanvullende informatie

  • Bron foto: ‘Herrie op de Hei’
  • Bron artikel: ‘Herrie op de Hei’
Gepubliceerd in Nieuws