facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray whatsapp omroepvenray
augustus 19, 2022
kijk live kijk live luister live

Politie

Elfde editie van Kunstmarkt “Kunstfladder” in Venray

juni 27, 2022

Zondag 10 juli vindt in het centrum van Venray de 11e editie van kunstmarkt “Kunstfladder” plaats.

Op deze kunstmarkt, die te bezoeken is op het Henseniusplein en Schouwburgplein, zijn 70 kramen opgesteld met een zeer gevarieerd kunstaanbod. Keramisten, schilders in verschillende technieken, beeldhouwers, edelsmeden, glaskunstenaars, textielkunstenaars en houtbewerkers tonen hun kunsten aan het grote publiek.

Verschillende kunstenaars zijn tijdens de markt ook live aan het werk; zo ontstaat een leuke interactie met het publiek. Kunstenaars vinden het fijn hun werkwijze te laten zien, uitleg te geven aan geïnteresseerde luisteraars en vooral: hun passie te delen. De organisatie van Kunstfladder heeft ook gedacht aan kinderen die met hun ouders de markt bezoeken. Zij kunnen zich tijdens deze markt gratis te laten schminken en speciaal voor hen worden er kleine workshops gegeven. Ook dit jaar zijn er weer verschillende muziekoptredens. De markt begint om 11.00 uur en is om 17.00 uur afgelopen. Parkeren is gratis.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Kunstfladder
  • Bron artikel: Organisatie Kunstfladder