facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Eerste editie Venray Vitaal geopend door kersverse wethouder

juni 04, 2022

Eerste editie Venray Vitaal met ondernemers uit de regio succesvol

Kersverse wethouder opent businessevent

Vrijdag 3 juni 2022 werd voor het eerst het business evenement Venray Vitaal georganiseerd tijdens het Meerdaags wandelevenement Venray. Het evenement is georganiseerd door en voor ondernemers uit de regio Venray. Tijdens deze middag werd er samen 10 km gewandeld. Daarnaast kregen de ondernemers twee presentaties over positieve gezondheid en vitaal ondernemen. De middag werd geopend door wethouder Wim de Schryver.

Venray en gezondheid
Van oudsher is Venray al een bakermat in de zorg, in gezondheid en in psychiatrie. Venray is nog steeds sterk in deze sectoren maar ook andere ondernemers en werkgevers dragen graag gezondheid uit. Ze willen een gezond en vitaal Venray wat betreft bedrijvigheid maar ook wat betreft gezonde werknemers. De middag werd na de opening en een gezonde lunch van Knisper afgetrapt met een presentatie over vitaliteit op de werkvloer. Daarna startte de 10 km lange wandeling door Venray met halverwege een pauze bij De Baank in Leunen. Hier werd tevens een workshop aangeboden over hoe je medewerkers enthousiast maakt om aan vitaliteit te werken. De wandeling werd daarna weer vervolgd en na 10 km werd er voldaan afgesloten bij Goesting.

Initiatief van twee ondernemers
Het idee Venray Vitaal ontstond een jaar geleden bij Bart van der Sterren (Van de Mortel) en Peter Deriks (Viduro). Helaas moest het wandelevenement toen worden afgelast en kon ook dit businessevenement niet doorgaan. Beide heren hebben gezondheid hoog in het vaandel staan en dragen Venray een wam gezond hart toe. Daarom hebben ze het initiatief genomen om Venray Vitaal te organiseren. Viduro strategische denkers en impactvergroters draagt bij met kennis over het verkrijgen van een vitale werkvloer door werknemers te enthousiasmeren met positieve gezondheid bezig te zijn. Hoe zorg je ervoor dat medewerkers vitaal blijven en hoe organiseer je dit in je bedrijf. Van de Mortel adviseert in wat je kan doen om het effect van het verzuim op je bedrijfsvoering te minimaliseren zodat er een gezonde bedrijfsvoering ontstaat.

Succesvolle eerste editie
Bart kijkt terug op de eerste editie als een geslaagd evenement: “Het geeft energie om met deze groep ondernemers uit de regio Venray samen na te denken over vitaliteit. We hebben er een inspirerende dag van gemaakt”. Peter sluit zich hierbij aan: “Het was nuttig en gezellig, volgend jaar zeker weer.”

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Venray Vitaal
  • Bron artikel: Venray Vitaal
  • Datum: vrijdag 03 juni 2022

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!