facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 27, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Venray Beweegt organiseert 2e editie Peuter4daagse

mei 30, 2022
Venray Beweegt organiseert tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd de tweede editie van de Peuter4Daagse in de gemeente Venray. Deze tweede editie vindt plaats op dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni. In totaal doen er 574 peuters en 89 pedagogisch medewerkers van 15 kinderopvanglocaties mee.
Kinderopvang in beweging

De Peuter4Daagse zet de kinderopvang in beweging. Bewegen is leuk en gezond en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Wandelen is ook voor peuters een laagdrempelige beweegvorm, die makkelijk te integreren is in hun dagelijkse ritme. Zowel op het kinderdagverblijf als thuis. Tijdens de 4Daagse maken pedagogisch medewerkers van de deelnemende kinderopvanglocaties elke dag een wandeling van 15 minuten met de peuters in de omgeving van het kinderdagverblijf. Plezier beleven aan het samen buiten wandelen en bewegen staat deze week voorop. Aan het einde van de week krijgen alle peuters een welverdiende medaille.

Avondvierdaagse Venray

Deelnemende kinderopvanglocaties zijn net als alle andere kinderdagverblijven in de gemeente Venray uitgenodigd om ter afsluiting van de Peuter4Daagse en/of ter kennismaking met de Avondvierdaagse Venray, een dag (of meerdere dagen) mee te lopen met de Avondvierdaagse in het centrum van Venray. Dit evenement vindt plaats van donderdag 9 t/m zondag 12 juni.

De officiële start van deze Peuter4Daagse vindt plaats op dinsdag  7 juni om 10.00 uur bij Spring Kinderopvang, locatie De Groene Wereld, Wilgenstraat 10 in Venray.

 

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Cheryl Holt via Pixabay
  • Bron artikel: Venray Beweegt
Gepubliceerd in Nieuws