facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 07, 2023
     
kijk live kijk live luister live

warme kerst

Ontvangst gouden bruidsparen in de Schouwburg

maart 23, 2022

Op maandag 21 en dinsdag 22 maart werden alle gouden bruidsparen uit de gemeente Venray uit 2020 en 2021 feestelijk ontvangen door wethouders Cor Vervoort en Chantal Nijkerken.

Het is inmiddels een mooie traditie om gouden bruidsparen jaarlijks in het gemeentehuis te ontvangen voor een gezellige middag samen. Corona gooide de afgelopen twee jaar roet in het eten. Gelukkig zijn de maatregelen inmiddels niet meer van kracht en kon de gemeente Venray de middagen 'met een gouden randje' inhalen in de foyer van de schouwburg.

De gouden bruidsparen werden daar feestelijk ontvangen en getrakteerd op een middag met muziek en cabaret. Uit de grote opkomst en reacties van de aanwezigen bleek dat de mensen het contact met leeftijdsgenoten enorm gemist hebben.

In het najaar worden de bruidsparen die 50 jaar getrouwd zijn in 2022 uitgenodigd voor een ontvangst.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Gemeente Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..