facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 772 niet laden

Twee informateurs onderzoeken breed samenwerkingsakkoord

maart 23, 2022

Tijdens een eerste bijeenkomst met de nieuw gekozen raadsleden zijn de heren Antoine Walraven (VVD en voormalig burgemeester van Mill en Sint Hubert) en(D66 en voormalig waarnemend  burgemeester van Grave) aangesteld als informateurs. Zij gaan op korte termijn de haalbaarheid onderzoeken van een raadsbreed samenwerkingsakkoord voor de nieuwe raadsperiode in Venray.

De informateurs krijgen ook de opdracht mee om de overeenkomsten op inhoudelijke thema’s in beeld te brengen. Deze en aankomende week staan de eerste verkennende gesprekken gepland met de diverse fracties om te onderzoeken of een breed akkoord op hoofdlijnen mogelijk is. Het streven is om eind volgende week, tijdens een openbare bijeenkomst, de resultaten van deze eerste informatieronde te delen.

Harold Stevens, VENRAY Lokaal: “De afgelopen acht maanden hebben we constructief uitvoering gegeven aan het samenwerkingsakkoord van zeven samenwerkende fracties. We willen die positieve flow graag voortzetten en streven daarom naar een zo breed mogelijke samenwerking in de nieuwe raadsperiode. We zien het resultaat van de informateurs met vertrouwen tegemoet.”

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..