facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Vaccinatielocaties in Oostrum en Weert weer open

maart 14, 2022

Vanaf deze week kunnen mensen voor een vaccinatie tegen corona weer terecht bij de vaccinatielocaties van de GGD Limburg-Noord in Venray en Weert. Deze gaan voor een periode van vier weken weer open. De ggd DOET dit met name voor de leeftijdsgroep 70-plus die een herhaalprik komen halen, maar ook voor de jongeren die kiezen voor een boosterprik.

In Venray is de vaccinatielocatie aan De Voorde 40 in Oostrum, in Weert is het adres Werthaboulevard 1. Deze locaties zijn dagelijks open tot en met zondag 10 april. De openingstijden zijn van 09.00 uur tot 16.00 uur, net als bij de locaties in Roermond en Venlo. Ook hier werkt de GGD voor de herhaalprik en voor de boostervaccinatie voor jongeren uitsluitend op afspraak.

Wie voor de herhaalprik in aanmerking komt, ontvangt een uitnodigingsbrief van het RIVM. Deze tweede booster wordt alleen aangeboden aan een selecte doelgroep, namelijk 70-plussers, mensen met een medisch hoog risico en mensen met het syndroom van Down. Zodra u deze brief ontvangen hebt, kunt u een afspraak maken om de vaccinatie te gaan halen bij een van deze vaccinatielocaties. In de brief staat hoe u dat kunt doen. U kunt deze herhaalprik alleen krijgen op afspraak. Het is niet mogelijk om hiervoor zonder afspraak naar een vaccinatielocatie te komen.

Jongeren van 12 tot en met 17 jaar die kiezen voor een booster kunnen een afspraak maken door te bellen met het Landelijk Vaccinatie Afsprakennummer via 0800-7070. Het is belangrijk dat zij een weloverwogen keuze maken. De GGD-medewerker vraagt hiernaar bij het maken van de afspraak.

Voor wie deze nog niet gehaald heeft, is het altijd mogelijk om een eerste en tweede vaccinatie en eerste boostervaccinatie te komen halen. Hiervoor is geen afspraak nodig. Er is vrije inloop mogelijk op al deze vaccinatielocaties.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: GGD Limburg-Noord
  • Datum: maandag 14 maart 2022
  • Tijd: 13.09

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!