facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
oktober 03, 2023
     
kijk live kijk live luister live

230404 oekraïne LHO MR 320x100px1

Gratis beweegbundel voor ouders en kind in Venray

februari 03, 2022

Ouders helpen en stimuleren om hun baby en jonge kind gezond te laten opgroeien, dat is het doel van de beweegbundel. Venray Beweegt presenteerde de bundel met beweegspelletjes voor ouder en kind gisteren bij het consultatiebureau in Venray. Alle ouders die voor het 11-maandenconsult bij het consultatiebureau in Venray komen, ontvangen voortaan gratis de beweegbundel.

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het spelenderwijs leren bewegen. De bewegingsdrang van baby’s en het jonge kind is immers groot. Met de beweegbundel wil Venray Beweegt ouders en verzorgers op weg helpen om meer beweging in de dag te brengen. De beweegbundel bestaat per dag van de week uit een beweegspel, dat via een tekening, filmpje en beschrijvende tekst wordt uitgelegd. De spelletjes geven een rijke mix aan beweging, sociale en creatieve prikkels. Ouders kunnen hun eigen creatieve draai aan de oefeningen geven. Ze zijn bedoeld voor baby’s vanaf 10/11 maanden.

De beweegbundel is ontwikkeld door Venray Beweegt in samenwerking met Venlo.fit, GGD Limburg-Noord, Kinderfysiotherapie Venray en JOGG Nederland. Het is het derde product in de JGZ preventielijn dat Venray Beweegt heeft ontwikkeld voor jonge ouders. Ouders die langskomen voor het 3-maandenconsult krijgen het pakket ‘Groentehapjes in tien stapjes’ en bij het 7-maandenconsult ontvangen ze een speciale oefendrinkbeker en extra informatie over water drinken.

Venray Beweegt is dé netwerkorganisatie van de gemeente Venray op het gebied van sport, bewegen en gezondheid. Venray Beweegt staat met meer dan 100 partners uit de domeinen sport, gezondheid, zorg, welzijn, onderwijs, bedrijfsleven, verenigingen en overheid in verbinding. Gezamenlijk streven ze naar een fitter, vitaler en gezonder Venray. Daarmee versterken ze ook het Leefstijlakkoord Venray.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Persfoto
  • Bron artikel: Persbericht
  • Datum: donderdag 03 februari 2022
  • Tijd: 13.58

Wij kunnen een steuntje in de rug gebruiken, wil jij ons helpen?


Met SponsorKliks kan je een financiële bijdrage leveren aan Omroep Venray zonder dat het jou een cent extra kost! 

Bestel online een gerecht naar keuze bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd en Omroep Venray ontvangt hiervoor geld in de clubkas. Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar ons.

Mee doen kost je nogmaals...niets!

SponsorKliks, gratis sponsoren!