facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gratis StrijkService in Venray

mei 23, 2024

Het strijken van kleding is voor velen een tijdrovende en vermoeiende taak. Voor degenen die dit niet zelf kunnen doen, biedt het WijkLeerbedrijf Venray nu een oplossing: de StrijkService. Deze gratis dienst ondersteunt inwoners met een hulpvraag.

De StrijkService is opgezet in reactie op de veelvoorkomende behoefte van klanten. Vaak hadden stagiaires niet voldoende tijd om alle huishoudelijke taken van hun klanten uit te voeren, waaronder het strijken van kleding. Met de lancering van deze service kunnen zij nu gerichte hulp bieden.

De StrijkService richt zich op kwetsbare burgers die niet meer in staat zijn om hun eigen kleding te strijken. Ook mantelzorgers die overbelast zijn, kunnen van deze dienst gebruikmaken. Toegang tot de service wordt bepaald tijdens een persoonlijk gesprek met de coördinator, zonder dat er een specifieke indicatie nodig is.

De kracht van deze service ligt niet alleen in de gratis dienstverlening, maar ook in de samenwerking tussen verschillende organisaties. De gemeente zorgt voor de mensen die komen strijken en verwijst klanten door. Wonen Limburg stelt de strijkruimte ter beschikking, Calibris voert het werk uit via het WijkLeerbedrijf Venray en Wauw speciaal voor jou verzorgt het vervoer van het strijkgoed.

De eerste reacties van gebruikers zijn zeer positief. Veel mensen zijn blij dat ze deze zorgtaak kunnen uitbesteden, wat hun dagelijkse last aanzienlijk verlicht.

Voor meer informatie of aanmelding kun je contact opnemen via telefoonnummer 06 - 34 62 59 20 of stuur een e-mail naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws