facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 16, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Reünie voor vrijwilligers Fiets4Daagse Venray

mei 22, 2024

Op vrijdag 26 juli 2024 organiseert Fiets4Daagse Venray een speciale avond ter ere van alle vrijwilligers die door de jaren heen hebben bijgedragen aan het succes van het evenement.

Eerder werd al bekend dat de stichting Fiets4Daagse aan het einde van dit jaar wordt opgeheven. Deze avond biedt dan ook een gelegenheid om samen te komen en alle vrijwilligers te bedanken voor hun toewijding en inzet gedurende al die jaren.

De avond staat in het teken van samenzijn en herinneringen ophalen aan de 37 jaar van de Fiets4Daagse in Venray. Er zal een speciale herinneringshoek worden ingericht, waar verhalen worden gedeeld en herinneringen kunnen worden opgehaald. Daarnaast zullen er optredens zijn van diverse artiesten en wordt er een loterij georganiseerd met mooie prijzen.

De avond begint om 19.00 uur en vindt plaats in zaal Odeon, gelegen aan de Hoenderstraat 10. Aanmelden kan tot 1 juli 2024 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0478-512186.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Fiets4Daagse Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws