facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
juni 19, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Innovatiefonds Noord-Limburg open voor subsidie aanvragen

mei 19, 2024

Van 30 mei tot en met 30 augustus 2024 is het opnieuw mogelijk om subsidie aanvragen in te dienen voor het Innovatiefonds Noord-Limburg.

Het Innovatiefonds Noord-Limburg is speciaal opgezet voor samenwerkingsverbanden van minimaal twee ondernemers, of een ondernemer samen met een onderzoeks- of onderwijsinstelling. Een van de betrokken partijen moet gevestigd zijn in een van de samenwerkende gemeenten binnen de Regio Noord-Limburg. Gedurende deze periode kunnen zij hun innovatieve ideeën, projecten of pilots op het gebied van onderzoek en onderwijs indienen voor subsidiëring.

Innovatie is van belang voor de duurzame ontwikkeling van Noord-Limburg. Het ontwikkelen van nieuwe producten of technologieën brengt vaak aanzienlijke kosten en onzekerheden met zich mee. Om deze innovaties te stimuleren, bieden de gemeenten in Noord-Limburg via dit fonds financiële steun.

Geïnteresseerden kunnen meer informatie vinden op de website van de Regio Noord-Limburg, waar de subsidieregeling en deelnamevoorwaarden staan vermeld. Aanvragen kunnen uitsluitend worden ingediend via E-herkenning.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: pixabay
  • Bron artikel: Gemeente Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws