facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

De Witte Hoeve sluit voorgoed haar deuren, nieuwe plannen voor pand

maart 14, 2024

Op 1 april 2024 zal de iconische Witte Hoeve haar deuren voorgoed sluiten. De eigenaar van het pand, Lucassen Bedrijven, heeft aangekondigd dat zij andere plannen hebben voor de locatie.

Het gerucht gaat dat het pand zal worden gebruikt voor de vestiging van migranten, maar verdere details zijn nog niet bekendgemaakt.

Alle medewerkers van De Witte Hoeve zijn inmiddels op de hoogte gebracht van de sluiting. Dit betekent dat zij vanaf april hun baan zullen verliezen. Ook de verschillende verenigingen die al jarenlang een vaste plek hadden bij De Witte Hoeve zullen hun activiteiten elders moeten voortzetten.

Bovendien zijn alle boekingen geannuleerd, zowel voor het hotel als voor de zalen. Dit nieuws heeft Omroep Venray bereikt via een betrouwbare bron die anoniem wenst te blijven. Zodra er meer duidelijkheid komt over de sluiting en de toekomstplannen voor het pand, zullen wij dit uiteraard melden.

De sluiting van De Witte Hoeve markeert het einde van een tijdperk voor velen in de regio. De locatie stond bekend om haar gastvrijheid en diende als ontmoetingsplek voor talloze evenementen en bijeenkomsten.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws