facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 05, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Internationale Vrouwendag 2024

maart 08, 2024

Vandaag vieren we wereldwijd de Internationale Vrouwendag, een dag gewijd aan het erkennen van de prestaties van vrouwen en het vieren van hun bijdragen aan de samenleving.

Dit jaar staat deze dag in het teken van het inspirerende thema 'Eén wereld, duizend vrouwen'.

Deze positieve boodschap benadrukt hoe de verschillende ervaringen en standpunten van vrouwen onze wereld verrijken. Het nodigt uit om de diversiteit onder vrouwen te vieren, met extra aandacht voor zowel de verschillen als de gelijkenissen tussen Nederlandse vrouwen en vrouwen uit diverse culturen wereldwijd. Gesprekken over culturele verschillen bij geboorte, huwelijk, werk en dood bieden een gelegenheid voor diepgaande discussies, terwijl ze tegelijkertijd laten zien dat er ook veel gemeenschappelijke overeenkomsten zijn.

Samenkomen onder het motto 'Eén wereld, duizend vrouwen' geeft ons de kans om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Zo kunnen we werken aan een wereld waarin alle vrouwen de mogelijkheid hebben om tot bloei te komen. Laten we gezamenlijk bouwen aan een wereld waarin elke vrouw wordt gewaardeerd en haar stem wordt gehoord.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Omroep Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws