facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Burgers van Venray stopt: Oproep voor voortzetting website

februari 09, 2024

Na jaren van betrokkenheid en het faciliteren van discussies over actuele onderwerpen in de gemeente Venray, heeft Burgers van Venray besloten hun activiteiten te beëindigen.

Als een onafhankelijke groep van vrijwilligers hebben ze maandelijks nieuwe stellingen geïntroduceerd, waarop inwoners van de gemeente Venray konden reageren en hun mening konden geven. Hun doel was om de gemeenschap te betrekken bij belangrijke kwesties binnen de gemeente.

Na een zorgvuldige afweging hebben ze besloten om hun activiteiten stop te zetten, voornamelijk vanwege de afnemende belangstelling van de gemeenschap om deel te nemen aan de discussies. Daarnaast hebben ze ook gemerkt dat het steeds uitdagender werd om nieuwe stellingen te selecteren om niet in herhaling te vallen.

In een laatste poging om hun inspanningen voort te zetten, doet Burgers van Venray een oproep aan anderen die mogelijk geïnteresseerd zijn om de website voort te zetten.

Op de website blijft voorlopig een overzicht beschikbaar van alle eerder gepresenteerde stellingen, inclusief de reacties die daarop zijn ontvangen.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Burgers van Venray
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws