facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Vier het 1e lustrum van het Meerdaags Wandelevenement

januari 31, 2024

Het Meerdaags Wandelevenement staat op het punt om zijn 1e lustrum te vieren en ze hebben iets groots voorbereid om dit jubileum te markeren.

Dit jaar beloven ze een evenement vol verrassingen, maar één ding is zeker: elke stap die je zet, is een moment van vrijheid! Want wandelen is meer dan alleen lichamelijke activiteit; het is een reis van vrijheid, ontdekking en verbondenheid. Elk pad vertelt een uniek verhaal, en elk moment van het meerdaagse avontuur is doordrenkt met ware vrijheid.

Bij het Meerdaags Wandelevenement draait het om jouw keuzes en avonturen. Jij bent de regisseur van je eigen reis! Of je nu kiest voor 1, 2 of 3 dagen wandelen, zij bieden een breed scala aan mogelijkheden. Met verschillende afstanden, inclusief een 7-daagse optie op zondag, is er voor elke wandelliefhebber iets te ontdekken. En dankzij deze flexibele aanpak heb je zelfs op de dag zelf de vrijheid om je afstand aan te passen.

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of net begint, iedereen is welkom om deel te nemen aan het jubileum evenement. Schrijf je vandaag nog in via hun website en beleef een onvergetelijk wandelweekend tijdens het Meerdaags Wandelevenement Venray van 31 mei t/m 2 juni 2024.

Klik hier voor meer informatie.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Meerdaags Wandelevenement
  • Bron artikel: Omroep Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws