facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
februari 21, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Boe geroep tijdens juryuitslag LVK was niet voor de winnaars bestemd

januari 27, 2024

Tijdens de uitzending van het LVK op tv vrijdag was regelmatig een afkeurend boegeroep te horen.

De LVK hoofdjury kende het duo uit Venray één schamel puntje toe en de vastelaovesjury gaf het stel zeven punten. Het uitzinnige publiek beantwoordde dit met een boegeroep wat thuis voor de tv duidelijk te horen was.

Van Lieshout en Arts de publiekslieveling

Tijdens de pauze van de LVK uitzending werden Rob van Lieshout en Rob Arts kort geïnterviewd door L1 en daar kon je duidelijk de enthousiaste reactie van het publiek horen. Het tweetal was duidelijk de publiekslieveling.

Rob en Rob vertelden zaterdagmorgen in het programma Primetime op Omroep Venray dat de negatieve reactie van het publiek niet voor de winnaars Spik & Span bedoeld waren, maar voor de vreemde puntenverdeling die de beide jury’s gaven. Ze waren ook erg blij voor Spik & Span en gingen zaterdagmiddag samen met Bjorn en Mieke naar Susteren toe om het duo te feliciteren.

Ook in dagblad de Limburger vragen Rob en Rob zich af of de vakjury en de vastelaovesjury in een bunker hebben gezeten met hun afwijkende punten voor hun bijdrage.

Niek Dirkx en Jo Huijnen van Spik & Span vertelden op L1 Radio dat wellicht het systeem van jury’s bij het LVK heroverwogen zou moeten worden, maar ze waren desondanks erg blij met hun overwinning.

Van Lieshout en Arts moeten zich nu maar troosten met de klinkende overwinning van de CMC ALAIF 2024, de wedstrijd die wel de smaak van het publiek weergeeft! De komende vastelaovend zal de hit van het duo nog menigmaal klinken in geheel Noord Limburg en ver daarbuiten.

Kijk voor de uitslag op: https://www.omroepvenray.nl/nieuws/item/2581-gemeente-venray-schittert-met-4-finalisten-in-48e-lvk-finale

Aanvullende informatie

  • Bron foto: L1
  • Bron artikel: LOV
  • Maker: LOV
Gepubliceerd in Nieuws