facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
mei 02, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Drukke jaarwisseling in VieCuri

januari 03, 2024

De dienstdoende spoedeisende hulparts van VieCuri geeft aan dat het een drukke nacht was (oudjaarsavond 18.00 uur tot en met nieuwjaarsmorgen 9.00 uur).

Er hebben zich 33 patienten op de SEH gemeld. In de middag was het ook al druk, dus er lagen ook nog meerdere patienten. Er zijn twee mensen naar het ziekenhuis gebracht/gekomen vanwege incidenten met vuurwerk (vorig jaar waren dit er drie). Er waren 10 alcoholgerelateerde SEH bezoeken waarvan twee minderjarigen. Dat is veel (vorig jaar 3 volwassenen en 2 minderjarigen). 

Wat betreft glasverwondingen, die worden meestal door de HAP behandeld, de ernstige komen naar de SEH. Dat waren er in de nieuwjaarsnacht twee. 

Er zijn verder geen bijzondere of opvallende gebeurtenissen te melden en waren er ook geen opstootjes en/of ongeregeldheden. VieCuri heeft geen patiënten hoeven te weigeren. 

Tot slot mooi en vrolijk nieuws: Er is ook al een Nieuwjaarsbaby geboren. Een jongen, geboren om 00.18u. Hij heet Milas Özaslan. VieCuri wenst de kersverse ouders heel veel geluk samen!

Maasziekenhuis Pantein

Er hebben zich tijdens deze jaarwisseling geen vuurwerkslachtoffers op de spoedeisende hulp van het Maasziekenhuis Pantein gemeld. 
De jaarwisseling verloopt bij het Maasziekenhuis al jaren rustig met geen of slechts enkele slachtoffers.

In de nieuwjaarsnacht is er één baby in het Maasziekenhuis geboren. Iets na twee uur kwam het meisje Mila ter wereld.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: VieCuri
  • Bron artikel: VieCuri
  • Maker: LOV
Gepubliceerd in Nieuws