facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Bijzondere samenwerking tussen De Beertjes en Tikkie Anders

november 27, 2023

Op 25 november bundelden de twee jongedames van de jeugdgroep "De Beertjes" (een scoutinggroep van de Peelspeurders voor jongeren met speciale eigenschappen) hun krachten met Tikkie Anders in Venray voor een bijzondere samenwerking.  

De Beertjes en Tikkie Anders slaan de handen ineen om gezamenlijk aandacht te schenken aan hun gedeelde doel: het creëren van kansen voor jongeren met een hulpvraag. Tikkie Anders richt zich op werkgelegenheid, terwijl de Beertjes een verrijkende hobby bieden.

Om de meiden van de Beertjes extra in het zonnetje te zetten, organiseerde de groepsleiding een verrassende activiteit bij Tikkie Anders. Hier konden ze zelf ervaren hoe het is om in de keuken van een echte horecazaak te werken. Het bereiden van Sinterklaas speculaasjes verliep bijzonder succesvol.

Met slechts twee meiden en twaalf jongens in de groep roepen De Beertjes op voor meer aanmeldingen van meiden om een evenwichtiger samenstelling te bereiken. De meiden zouden het geweldig vinden om meer vriendinnen te verwelkomen op de scouting.

De Beertjes en Tikkie Anders zien uit naar een toekomst waarin alle jongeren in de regio kunnen meedoen in de maatschappij. Kijk op Scouting De Peelspeurders voor meer informatie.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: De Peelspeurders
  • Bron artikel: De Peelspeurders
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws