facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Gemeentetuin-event Sinterklaas Venray

november 28, 2023

Zaterdag 2 december sinterklaasactiviteiten in het centrum van Venray

Sinterklaas is feestelijk onthaald in Nederland én in Venray. Afgelopen weekend was de Sint met zijn pieten geregeld in het Venrayse centrum te vinden.

Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas weer naar het centrum van Venray. Er zijn dan pieten in het dorp én de activiteit in de gemeentetuin staat op het programma. Daar kunnen kinderen van alles doen.

Samen met de pieten valt er te genieten van danspietjes én de kinderen kunnen daar Sinterklaas ontmoeten.  Hij loopt ook gezellig door de tuin en het centrum van Venray.

Je loopt de gemeentetuin in via de poort in het stadspark (bij de Grote kerk). Vanuit het centrum kun je dan gezellig de gemeentetuin bezoeken of je gaat juist na de ontmoeting met Sinterklaas en zijn pieten nog gezellig het centrum in. De gemeentetuin is geopend van 13:00 tot 16:00 uur. Daar wordt Sinterklaas uitgezwaaid en loopt hij met zijn pieten en iedereen die mee wil lopen nog een rondje door het gezellige centrum.

Na het gemeentetuin-event gaat Sinterklaas zich voorbereiden op pakjesavond. Uiteraard kun je dan nog wel tot 6 december zijn ‘thuis’ in Venray bekijken in de etalage van Vivara in de Grotestraat.

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Sinterklaas Venray
  • Bron artikel: Sinterklaas Venray
  • Maker: Omroep Venray
Gepubliceerd in Nieuws