facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Druk bezochte Pokemonbeurs in “De Witte Hoeve”

november 27, 2023

Op zaterdag 25 november werd er weer een Pokemonbeurs gehouden bij “De Witte Hoeve” aan de Gasstraat in Venray. Deze beurs werd ook weer zeer druk bezocht door vele honderden zeer fanatieke Pokemon-verzamelaars.

Naast de zeer gewilde en vaak kostbare pokemonkaarten werden er ook diverse andere attributen aangeboden door de naar schatting 100 standhouders.

Op de Pokémon beurs vind je namelijk alles van Pokémon van: Boosterpacks, V-boxen, Elite Trainer Boxen, Collection boxen, 3D spullen, Vintage Pokémon, Live PRE-grading (UGS) en nog veel meer!

De vele liefhebbers stonden al vroeg in de rij voor de toegang van het partycentrum. Het evenement begint inmiddels uit haar jasje te groeien en er zijn inmiddels ook al vergevorderde plannen om voor een volgende beurs uit te wijken naar een grotere locatie in de regio. De beurs in Venray is de grootste Pokemon beurs van Limburg en omgeving.

De volgende beurs wordt gehouden in Merselo op 24 februari 2024 in een hal van 4000 vierkante meter, gelegen aan Weverslo 4, 5815 AC te Merselo. Hier worden meer dan 150 standhouders verwacht. Dit is dan de grootste Pokemonbeurs van Nederland en Belgie. Ook hier wordt weer een grote toeloop van bezoekers verwacht.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Edward Media
  • Bron artikel: Facebook, EdwardMedia, Omroep Venray
  • Maker: Wim
Gepubliceerd in Nieuws