facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
april 29, 2024
     
Gemist kijk live luister live

Informatieavonden opnieuw inrichten N270

november 24, 2023

De provincie Limburg en de gemeente Venray slaan de handen in elkaar voor een gedeeltelijke herinrichting van de N270. Het project richt zich specifiek op de knelpunten tussen de Leunseweg en de rotonde Oostrum.

Dit zijn de oost-west landbouwroute (die begint vanaf Engesteeg/Zuivelweg/Molenhofweg/Laagriebroekseweg/De Locht en aansluit op de Beemdweg), Kruising N270 - A73, Kruising N270 - De Blakt en de N270 tussenliggende wegvakken aan de oost- en westkant van de A73.

BESIX Infra Nederland neemt de verantwoordelijkheid als aannemer voor dit project. In de komende maanden zullen zij het ontwerp verder uitwerken en de uitvoeringswerkzaamheden voorbereiden, met de verwachting dat de werkzaamheden in de zomer van 2024 zullen aanvangen.

Om de omwonenden en andere geïnteresseerden op de hoogte te brengen van de planning, de bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden, de omleidingsroutes en mogelijke verkeershinder, organiseert BESIX twee inloopbijeenkomsten:
- Maandag 27 november in MFC De Baank, Albionstraat 26 in Leunen
- Woensdag 29 november in Wijkcentrum Brukske, Kiosk 5 in Venray
U bent van harte welkom om op beide dagen binnen te lopen en uw vragen te stellen, tussen 16.30 - 17.30 uur en 19.00 – 20.30 uur.

Voor degenen die de voorkeur geven aan digitale deelname, worden er op maandag 11 december twee informatiebijeenkomsten via Microsoft Teams georganiseerd: van 16.00 - 17.00 uur en van 19.00 - 20.00 uur.

Aanmelden voor deze bijeenkomsten is mogelijk via e-mail:  Gelieve uw naam en adres te vermelden. Als u de digitale bijeenkomst wilt bijwonen, ontvangt u per e-mail een link naar de vergadering.

Heeft u vragen die u graag voorafgaand aan de bijeenkomst beantwoord wilt hebben? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stel uw vraag via Whatsapp op 06 - 57 49 05 91, met vermelding van uw naam en contactgegevens.


Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Via Venray
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws