facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

De levende Kerststal in het centrum van Venray

november 20, 2023

De samenleving staat onder druk, de maatschappij opereert individueel en velen kunnen niet wachten om straks weer te kunnen genieten van de donkere dagen, samen met je dierbaren de Kerstdagen beleven. Het is een voorrecht om dit jaar weer de Kerststal te mogen plaatsen op de Grote Markt.

De donkere dagen voor Kerst naderen en het bestuur van de Stichting Kerststal Venray is weer volop bezig om de realisatie van de ‘levende’ Kerststal op de Grote Markt mogelijk te maken. Zeker in deze tijd is de Kerststal een symbool van naastenliefde en waar in de gehele wereld de verdraagzaamheid in het geding komt, willen we de betekenis van Kerstmis, van naastenliefde uiten in de plaatsing van de Kerststal in Venray.


• Vanaf dinsdag 12 december 2023 t/m zaterdag 06 januari 2024 wordt de Kerststal op de Grote Markt geplaatst.
• Zondag 17 december 2023 zijn er diverse optredens op de Grote Markt.
• Zondag 17 december 2023 is het de Kerstkoopzondag, diverse muzikale optredens en volop kerstgevoel.


U begrijpt dat de organisatie van de Kerststal ook de nodige kosten met zich meebrengt en voor de realisatie is de stichting afhankelijk van de (financiële) donaties vanuit de inwoners, donateurs en sponsoren en wil de organisatie een beroep doen op een vrijwillige donatie om ervoor te zorgen dat de Kerstboodschap getoond kan worden.


Uw donatie mag u overmaken op bankrekeningnummer NL79RABO0128158816 ten name van de Stichting Kerststal Venray o.v.v. uw naam. De Venrayse gemeenschap en de organisatie zal u hiervoor dankbaar zijn.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Stichting kerststal Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..