facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Mantelzorgbrunch Venray wederom een succes

november 20, 2023

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Zij zorgen vanuit een persoonlijke band voor een dierbare. Dat doen zij vrijwillig en vanzelfsprekend. Vaak langdurig, vanuit het hart en zonder tegenprestatie. Rotary Venray geeft mantelzorgers uit de gemeente hiervoor graag waardering. Want mantelzorgers zijn helden!

Deze waardering kwam, voorafgaand aan de jaarlijkse mantelzorgdag op 10 november, tot uiting in een feestelijke brunch die op zaterdag 4 november plaatsvond in Anno 54. Ruim 140 deelnemers namen plaats aan de mooi gedekte tafels en de stemming zat er al snel in. Uiteraard werd genoten van de heerlijke gerechten. Ook de gezellige locatie, de fijne gesprekken en de muziek die verzorgd werd door A Capella zanggroep Chill droegen bij aan een ontspannen en vreugdevolle sfeer. De mooie woorden die gesproken werden, het gedicht dat werd voorgedragen en de toepasselijke liedjes over liefde, bezorgden de gasten mooie momenten en dragen er aan bij dat zij hun waardevolle taak kunnen volhouden.

De brunch werd volledig verzorgd door leden van Rotary Venray, in samenwerking met Synthese en gesponsord door een aantal plaatselijke ondernemers.

Rotary
Rotary Venray is een serviceclub die zich dienstbaar inzet voor de gemeenschap en het liefst met projecten in eigen omgeving. Zij brengen door fundraising geld bij elkaar om deze projecten uit te voeren. Daarnaast spannen zij zich persoonlijk in om projecten te verwezenlijken. Een voorbeeld van zo’n project is deze brunch.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Wence Wijnhoven
  • Bron artikel: Rotary Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..