facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Eerbetoon aan vrijwilligerswerk in Venray: De Pluum en Respect Award

november 20, 2023

De Pluum en Respect Award Show is een evenement waar de belangeloze vrijwilligers van Venray in het zonnetje worden gezet. Dit glamoureuze evenement is een erkenning voor personen die hun tijd en energie hebben ingezet om van Venray een betere plek te maken. Weg met de Oscars - dit is het echte werk!

Dit evenement wordt jaarlijks gehouden in het Pluumcafé in Anno54 en de locatie bruist van opwinding als de genomineerden worden erkend voor hun bijdragen. Dit jaar is er een nieuwe Respect Award toegevoegd om degenen te eren die een positieve impact hebben gehad op de gemeenschap door middel van initiatieven zoals buurtprogramma's en gemeenschapsprojecten.

De genomineerden zijn ware legendes, die van Venray een betere plek maken om te wonen en te leven. De prijzen worden persoonlijk uitgereikt door de burgemeester of wethouder tijdens dit feestelijke evenement. En er is meer! Er is ook muzikaal entertainment van De Nuilende Nichjes en Atelier Jerusalem en een gezellige quiz 'Wieët ik veul'.

Noteer vrijdag 8 december om 19.00 uur bij Anno54 vast in je agenda. Mis deze gezellige avond niet!

 

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Match voor Vrijwilligers
  • Bron artikel: Match voor Vrijwilligers
  • Maker: Diana
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..