facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Triomfantelijke Terugkeer: Koninklijke Harmonie Euterpe strijdt en schittert na 23 jaar

november 18, 2023

Op 18 november 2023, schitterde Koninklijke Harmonie Euterpe tijdens het beoordelingsconcert in de Hanzehof te Zutphen, waar ze na 23 jaar opnieuw een hoogtepunt bereikten. De jury voorzag hen van positieve en opbouwende feedback, bekroond met een welverdiende plaats in de 2e divisie (van de in totaal 5 divisies plus concertafdeling).

De muzikale reis, vol van Spaanse klanken van Antonio Vercher, betoverende noten van de Engelse 'Second Suite in F', en een meeslepende vertolking van het epische verhaal van Noah's Ark, werd ontvangen in een prachtige zaal met uitmuntende akoestiek en sfeervolle ambiance.

Het mooie applaus, de voelbare ontlading en de verrassende interpretaties van het optreden vulden de zaal. Het orkest, onder leiding van Thom Roosen, deelde in de immense trots van deze buitengewone prestatie.

De feestelijke afsluiting vond plaats tijdens een afterparty in Odeon, een waardige viering van deze indrukwekkende mijlpaal voor Koninklijke Harmonie Euterpe.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: Euterpe
  • Bron artikel: Euterpe
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..