facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Welkom Sinterklaas

november 14, 2023

Sinterklaas komt weer naar Nederland en natuurlijk ook naar Venray. Zondag 19 november ontvangen we hem met een intocht die eindigt op de Grote Markt. Ook in de weken daarna zijn hij en zijn pieten geregeld in het Venrayse centrum te vinden.

Sinterklaas Venray is ontzettend blij dat ze dit jaar voor alle kinderen van Venray weer een mooi Sinterklaasfeest mogen organiseren. Hopelijk komen de Venrayse kinderen Sinterklaas massaal toezingen en -zwaaien. 

Intocht

Dit jaar start de intocht vanuit omroep Venray. De afgelopen week hebben de kinderen van Venray flink gekleurd. Sinterklaas is super blij met alle prachtige kleurplaten. Tien geluksvogels worden uitgekozen om in een huifkar mee te gaan in de Sinterklaasintocht. De intocht start om 14 uur en gaat via de route: Hoenderstraat, Schoolstraat, Schouwburgplein, Henseniusplein, Grote Straat en eindigt op de Grote Markt. Op de Grote Markt wordt de goedheiligman door de locoburgemeester kort welkom geheten in Venray.

Programma

De komende weken zijn Sinterklaas en zijn pieten in de weekenden vaker in het centrum van Venray te vinden. Op zaterdag 25 november zijn er pieten in het dorp. Op de koopzondag, 26 november, is er een meet en greet met de Sint en zijn pieten op het bordes bij de Schouwburg. En op zaterdag 2 december is het gemeentetuin event met verschillende pietenactiviteiten, dans, spel, zang en nog veel meer. Natuurlijk is er dan ook weer de gelegenheid om Sinterklaas te ontmoeten, want hij loopt daar gezellig rond.

Sinterklaasactiviteiten

Uiteraard heeft Sinterklaas ook weer een fijn ‘thuis’ in Venray. Je kunt zijn werkplek vanaf 18 november bekijken in de etalage van Vivara in de Grote Straat. Kijk voor de laatste info en het precieze programma  www.sinterklaasvenray.nl.


Aanvullende informatie

  • Bron foto: Pixabay
  • Bron artikel: Sinterklaas Venray
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..