facebook omroepvenray twitter omroepvenray linkedin omroepvenray instagram omroepvenray youtube omroepvenray
december 10, 2023
kijk live kijk live luister live
top250 allertijden

warme kerst

Uitreiking Pluum en Respect Award 2023

november 14, 2023

De Pluum is inmiddels een begrip in Venray. Dit beeldje wordt ieder jaar uitgereikt tijdens het zogeheten Pluumcafé op 8 december in Anno54, en is een blijk van waardering voor de Venrayse vrijwilliger(s).

Vrijwilligers, of groepen vrijwilligers worden aangemeld door hun organisatie en worden op deze avond verdiend in het zonnetje gezet. Aanmelden kan nog tot 19 november via de website van organisator Match voor Vrijwilligers.

Dit jaar zal tijdens het Pluumcafé ook de Respect Award worden uitgereikt.
Deze award wordt gegeven aan personen of groepen welke zich hebben ingezet voor maatschappelijke initiatieven zoals burgerinitiatieven of wijkinitiatieven. De genomineerde personen (of groepen) dienen duidelijk een positieve bijdrage te hebben geleverd aan een respectvolle en leefbare maatschappij. Ook voor de Respect Award geldt dat er nog kan worden aangemeld tot 19 november via de website van Match voor Vrijwilligers.

Aanvullende informatie

  • Bron foto: archief Omroep Venray
  • Bron artikel: Match
Gepubliceerd in Nieuws


Omroep Venray zoekt een
enthousiaste secretaris


Als secretaris ben je lid van het dagelijks bestuur van Omroep Venray en verricht je organisatorische, beleidsmatige en uitvoerende werkzaamheden. Ben je op zoek naar een bestuursfunctie en heb je tijd om vrijwilligerswerk te doen?
Dan hebben wij misschien wel een leuke, uitdagende functie voor je!
Of wil je alleen secretariële werkzaamheden uitvoeren voor de lokale omroep?
Ook dan zijn we op zoek naar jou!

Bekijk hier de werkzaamheden of reageer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..